Kvalitet traje dugo nakon što se zaboravi cena

Vrhunski kvalitet, primena nove tehnologije, odlična tehnička podrška su osnovni parametri po kojima je EVEREST DMD prepoznatljiv

WORK WITH THE BEST

O nama

Preduzeće “EVEREST DMD”D.O.O je osnovano kao porodično privatno preduzeće sa sedištem u Pančevu a sa proizvodnim pogonom u Starčevu.

Vrhunski kvalitet, primena nove tehnologije, odlična tehnička podrška su osnovni parametri po kojima je EVEREST DMD prepoznatljiv.

Nalazimo se na idealnoj lokaciji, čvorištu puteva (avionskih, rečnih, železničkih, putnih) pravaca od istoka ka zapadu.Tako je i preduzeće orijentisano prema istoku i zapadu…

EVEREST DMD je preduzeće koje strpljivo gradi poseban imidž prema svojim klijentima, poštovanjem rokova I svih ugovorenih obaveza. Sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji aluminijumske i pvc stolarije mi smo otišli korak dalje. Radimo sa vrlo složenim sistemima profila kao što je SCHÜCO, stoga i naš slogan WORK WITH THE BEST je proizvod iskustva. Specijalizovali smo se za sisteme staklenih bašti (Wintergarden), sistem aluminijum drvo kao i izrada specijalnih elemenata na zahtev kupaca.

Plasmanom naših proizvoda na domaćem i inostranom tržištu došli smo u poziciju da se takmičimo sa najboljima. U zemlje zapadne Evrope smo izvozili i montirali jednostavne prozore ali i veoma složene sisteme staklenih bašti. Mnogobrojne objekte smo realizovali zahvaljujući tehničkoj logistici, kvalitetnim administrativno-pravnim timom, stručnim majstorima u radionici i na terenu. Ovim putem im se zahvaljujemo.

Ponosni smo na činjenicu da su naši mnogobrojni realizovani projekti najkvalitetniji na tržištu, energetski efikasni jer sistemi stakla i profila poseduju sve potrebne svetski priznate sertifikate.